Bens Radio

106.2 FM Jakarta

Current track

Title

Artist



Tayang Hari Ini


Program Kite


Choose a day


Kopi Betawi

06:00Senin

Kopi Betawi

06:00Senin

Kata orang, pagi entu bikin males, kaga semangat, ngantuk. Mangkanye ngupingin KOPI BETAWI dooongg!!! Pagi hari abang none bakalan lebih seru dan semangat ditemenin ame Iing Demplon Permanen. Obrolan pagi yang dijamin seger, kocak, dan update buangets, udah pasti bikin abang none nagih buat pantengin terus dari Senin – Jumat 06.00 – 10.00 WIB.   Pantengin yeeee............ JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

Kopi Betawi

10:00Senin

Kopi Betawi

10:00Senin

Kata orang, pagi entu bikin males, kaga semangat, ngantuk. Mangkanye ngupingin KOPI BETAWI dooongg!!! Pagi hari abang none bakalan lebih seru dan semangat ditemenin ame Iing Demplon Permanen. Obrolan pagi yang dijamin seger, kocak, dan update buangets, udah pasti bikin abang none nagih buat pantengin terus dari Senin – Jumat 06.00 – 10.00 WIB.   Pantengin yeeee............ JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

13:00Senin

Nemenin makan siangnye  abang none, mangkinan resep ditemenin ame  Cablak Wadidaw di Pantun  Ceplas Ceplos saban hari senin ampe jumat mulai  jam 13:00 ampe 16:00 sore. Di Acara eni, Abang None bisa berbalas pantun langsung, ame  penyiarnye sekaligus ngocol bareng, sembari nikmatin lagu lagu dangdut kedemenan abang none . Nyok dengerin Pantun Ceplas Ceplos di streaming bens radio DIJAMIN NGAKAK!!!!

Learn more

Angin Sore

16:00Senin

Angin Sore - Bens Radio

16:00Senin

Kalo sore hari bikin bosen karena macet di jalan, tenaaaang......karena ade Mpok Puspa Baresi bakal ngebawa ANGIN SORE-nye abang none lebih CERIA deh!!! Berbagai informasi bisa abang none simak dimari. Mulai dari berita nyang lagi anget, bahasan seputar keuangan, rumah tangga, kesehatan, pekerjaan, musik, kecantikan, kuliner, aneka tips, pokoknye komplit dah dimari. Dan bukan itu aje, abang none juga dimanjain lewat request lagu di segment Pasir Putih, juga yang butuh info seputar makanan, Mpok Puspa bakal ngulik abis di segment Icip-Icip. Dilengkapi juga ame informasi seputar jalan di segmen Ngeker Jalanan dan kaga ketinggalan ngasih kesempatan buat abang none yang mau kirim salam di segment Senggol Bacok. Nyang pasti, kaga bikin abang none bosen deh.... karena banyolan-banyolan Mpok Puspa bakal bikin abang none ngakak. Tentunye di semua segment, abang none bisa ikutan nimbrung buat ngasih komentar lewat whatsapp 08118861062 atawe telpon 02127599190. Makanye jangan ampe kelewat yeeee............... Pantengin ANGIN SORE saban Senin - Jumat, mulai jam 16.00 - 20.00 WIB. JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

Bollymania

20:00Senin

Bollymania - Bens Radio

20:00Senin

Abang none demen ame lagu-lagunye ARIJIT SINGH?? Atawe ANKIT TIWARI?? Atawe DIVYA KUMAR?? Nah saban Senin mulaiin jam 20.00-22.00 WIB, abang none bisa ngupingin lagu kedemenannye di acare BOLLYMANIA dan bisa interaktif di whatsapp 08118861062 nyang dikawal ame Bang Romi Kecrek.   Pantengin yeeee............ JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

Ngeronda

22:00Senin

Ngeronda

22:00Senin

Abang None sering kaga bisa tidur saban malem??? Tenaaaggg.....malemnye abang none bakal ditemenin di acare NGERONDA. Banyak bahasan seru nyang dibahas ame para penyiarnye dan tentunye abang none bisa ikutan interaktif lewat whatsapp 08118861062 atawe telpon 02127599190. Barengan Cablak Wadidaw, Oni Bio, Tato Imoet, Bobby 1/2 Mateng siap nemenin malem-malemnye abang none saban Senin - Jumat mulai jam 22.00-24.00 WIB. Pantengin yeeee............ JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

Kopi Betawi

06:00Selasa

Kopi Betawi

06:00Selasa

Kata orang, pagi entu bikin males, kaga semangat, ngantuk. Mangkanye ngupingin KOPI BETAWI dooongg!!! Pagi hari abang none bakalan lebih seru dan semangat ditemenin ame Iing Demplon Permanen. Obrolan pagi yang dijamin seger, kocak, dan update buangets, udah pasti bikin abang none nagih buat pantengin terus dari Senin – Jumat 06.00 – 10.00 WIB.   Pantengin yeeee............ JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

Pantun Ceplas Ceplos

13:00Selasa

Pantun Ceplas Ceplos - Bens Radio

13:00Selasa

Nemenin makan siangnye  abang none, mangkinan resep ditemenin ame  Cablak Wadidaw di Pantun  Ceplas Ceplos saban hari senin ampe jumat mulai  jam 13:00 ampe 16:00 sore. Di Acara eni, Abang None bisa berbalas pantun langsung, ame  penyiarnye sekaligus ngocol bareng, sembari nikmatin lagu lagu dangdut kedemenan abang none . Nyok dengerin Pantun Ceplas Ceplos di streaming bens radio DIJAMIN NGAKAK!!!!

Learn more

Angin Sore

16:00Selasa

Angin Sore - Bens Radio

16:00Selasa

Kalo sore hari bikin bosen karena macet di jalan, tenaaaang......karena ade Mpok Puspa Baresi bakal ngebawa ANGIN SORE-nye abang none lebih CERIA deh!!! Berbagai informasi bisa abang none simak dimari. Mulai dari berita nyang lagi anget, bahasan seputar keuangan, rumah tangga, kesehatan, pekerjaan, musik, kecantikan, kuliner, aneka tips, pokoknye komplit dah dimari. Dan bukan itu aje, abang none juga dimanjain lewat request lagu di segment Pasir Putih, juga yang butuh info seputar makanan, Mpok Puspa bakal ngulik abis di segment Icip-Icip. Dilengkapi juga ame informasi seputar jalan di segmen Ngeker Jalanan dan kaga ketinggalan ngasih kesempatan buat abang none yang mau kirim salam di segment Senggol Bacok. Nyang pasti, kaga bikin abang none bosen deh.... karena banyolan-banyolan Mpok Puspa bakal bikin abang none ngakak. Tentunye di semua segment, abang none bisa ikutan nimbrung buat ngasih komentar lewat whatsapp 08118861062 atawe telpon 02127599190. Makanye jangan ampe kelewat yeeee............... Pantengin ANGIN SORE saban Senin - Jumat, mulai jam 16.00 - 20.00 WIB. JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

Nyanyian Fals

20:00Selasa

Nyanyian Fals - Bens Radio

20:00Selasa

  Buat abang none nyang demen banget ame lagu-lagu Iwan Fals, bisa gabung di acare NYANYIAN FALS ame Bang Ical. Pantengin saban hari Selasa, mulai jam 20.00-22.00 WIB.   JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm  

Learn more

Ngeronda

23:00Selasa

Ngeronda

23:00Selasa

Abang None sering kaga bisa tidur saban malem??? Tenaaaggg.....malemnye abang none bakal ditemenin di acare NGERONDA. Banyak bahasan seru nyang dibahas ame para penyiarnye dan tentunye abang none bisa ikutan interaktif lewat whatsapp 08118861062 atawe telpon 02127599190. Barengan Cablak Wadidaw, Oni Bio, Tato Imoet, Bobby 1/2 Mateng siap nemenin malem-malemnye abang none saban Senin - Jumat mulai jam 22.00-24.00 WIB. Pantengin yeeee............ JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

Kopi Betawi

06:00Rabu

Kopi Betawi

06:00Rabu

Kata orang, pagi entu bikin males, kaga semangat, ngantuk. Mangkanye ngupingin KOPI BETAWI dooongg!!! Pagi hari abang none bakalan lebih seru dan semangat ditemenin ame Iing Demplon Permanen. Obrolan pagi yang dijamin seger, kocak, dan update buangets, udah pasti bikin abang none nagih buat pantengin terus dari Senin – Jumat 06.00 – 10.00 WIB.   Pantengin yeeee............ JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

13:00Rabu

Nemenin makan siangnye  abang none, mangkinan resep ditemenin ame  Cablak Wadidaw di Pantun  Ceplas Ceplos saban hari senin ampe jumat mulai  jam 13:00 ampe 16:00 sore. Di Acara eni, Abang None bisa berbalas pantun langsung, ame  penyiarnye sekaligus ngocol bareng, sembari nikmatin lagu lagu dangdut kedemenan abang none . Nyok dengerin Pantun Ceplas Ceplos di streaming bens radio DIJAMIN NGAKAK!!!!

Learn more

Angin Sore

16:00Rabu

Angin Sore - Bens Radio

16:00Rabu

Kalo sore hari bikin bosen karena macet di jalan, tenaaaang......karena ade Mpok Puspa Baresi bakal ngebawa ANGIN SORE-nye abang none lebih CERIA deh!!! Berbagai informasi bisa abang none simak dimari. Mulai dari berita nyang lagi anget, bahasan seputar keuangan, rumah tangga, kesehatan, pekerjaan, musik, kecantikan, kuliner, aneka tips, pokoknye komplit dah dimari. Dan bukan itu aje, abang none juga dimanjain lewat request lagu di segment Pasir Putih, juga yang butuh info seputar makanan, Mpok Puspa bakal ngulik abis di segment Icip-Icip. Dilengkapi juga ame informasi seputar jalan di segmen Ngeker Jalanan dan kaga ketinggalan ngasih kesempatan buat abang none yang mau kirim salam di segment Senggol Bacok. Nyang pasti, kaga bikin abang none bosen deh.... karena banyolan-banyolan Mpok Puspa bakal bikin abang none ngakak. Tentunye di semua segment, abang none bisa ikutan nimbrung buat ngasih komentar lewat whatsapp 08118861062 atawe telpon 02127599190. Makanye jangan ampe kelewat yeeee............... Pantengin ANGIN SORE saban Senin - Jumat, mulai jam 16.00 - 20.00 WIB. JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

Ngeronda

23:00Rabu

Ngeronda

23:00Rabu

Abang None sering kaga bisa tidur saban malem??? Tenaaaggg.....malemnye abang none bakal ditemenin di acare NGERONDA. Banyak bahasan seru nyang dibahas ame para penyiarnye dan tentunye abang none bisa ikutan interaktif lewat whatsapp 08118861062 atawe telpon 02127599190. Barengan Cablak Wadidaw, Oni Bio, Tato Imoet, Bobby 1/2 Mateng siap nemenin malem-malemnye abang none saban Senin - Jumat mulai jam 22.00-24.00 WIB. Pantengin yeeee............ JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

Kopi Betawi

06:00Kamis

Kopi Betawi

06:00Kamis

Kata orang, pagi entu bikin males, kaga semangat, ngantuk. Mangkanye ngupingin KOPI BETAWI dooongg!!! Pagi hari abang none bakalan lebih seru dan semangat ditemenin ame Iing Demplon Permanen. Obrolan pagi yang dijamin seger, kocak, dan update buangets, udah pasti bikin abang none nagih buat pantengin terus dari Senin – Jumat 06.00 – 10.00 WIB.   Pantengin yeeee............ JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

13:00Kamis

Nemenin makan siangnye  abang none, mangkinan resep ditemenin ame  Cablak Wadidaw di Pantun  Ceplas Ceplos saban hari senin ampe jumat mulai  jam 13:00 ampe 16:00 sore. Di Acara eni, Abang None bisa berbalas pantun langsung, ame  penyiarnye sekaligus ngocol bareng, sembari nikmatin lagu lagu dangdut kedemenan abang none . Nyok dengerin Pantun Ceplas Ceplos di streaming bens radio DIJAMIN NGAKAK!!!!

Learn more

Angin Sore

16:00Kamis

Angin Sore - Bens Radio

16:00Kamis

Kalo sore hari bikin bosen karena macet di jalan, tenaaaang......karena ade Mpok Puspa Baresi bakal ngebawa ANGIN SORE-nye abang none lebih CERIA deh!!! Berbagai informasi bisa abang none simak dimari. Mulai dari berita nyang lagi anget, bahasan seputar keuangan, rumah tangga, kesehatan, pekerjaan, musik, kecantikan, kuliner, aneka tips, pokoknye komplit dah dimari. Dan bukan itu aje, abang none juga dimanjain lewat request lagu di segment Pasir Putih, juga yang butuh info seputar makanan, Mpok Puspa bakal ngulik abis di segment Icip-Icip. Dilengkapi juga ame informasi seputar jalan di segmen Ngeker Jalanan dan kaga ketinggalan ngasih kesempatan buat abang none yang mau kirim salam di segment Senggol Bacok. Nyang pasti, kaga bikin abang none bosen deh.... karena banyolan-banyolan Mpok Puspa bakal bikin abang none ngakak. Tentunye di semua segment, abang none bisa ikutan nimbrung buat ngasih komentar lewat whatsapp 08118861062 atawe telpon 02127599190. Makanye jangan ampe kelewat yeeee............... Pantengin ANGIN SORE saban Senin - Jumat, mulai jam 16.00 - 20.00 WIB. JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

Sohibul Hikayat

20:00Kamis

Sohibul hikayat - Bens Radio

20:00Kamis

Buat abang none yang kangeeen banget ame cerita budaya Betawi zaman dulu, gabung aje di acare SOHIBUL HIKAYAT. Acare nyang digawangin ame H.Fandi Baskara ame Mu'ut Lenong bakal ngasih banyak nasehat juga banyak cerita nostalgia, nyang semuanye dibalut ame kekonyolan penyiarnye. Jangan ampe kelewaaat yeeee........   Pantengin SOHIBUL HIKAYAT saban Kamis mulai jam 20.00-22.00 WIB. JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm  

Learn more

Ngeronda

23:00Kamis

Ngeronda

23:00Kamis

Abang None sering kaga bisa tidur saban malem??? Tenaaaggg.....malemnye abang none bakal ditemenin di acare NGERONDA. Banyak bahasan seru nyang dibahas ame para penyiarnye dan tentunye abang none bisa ikutan interaktif lewat whatsapp 08118861062 atawe telpon 02127599190. Barengan Cablak Wadidaw, Oni Bio, Tato Imoet, Bobby 1/2 Mateng siap nemenin malem-malemnye abang none saban Senin - Jumat mulai jam 22.00-24.00 WIB. Pantengin yeeee............ JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

Kopi Betawi

06:00Jumat

Kopi Betawi

06:00Jumat

Kata orang, pagi entu bikin males, kaga semangat, ngantuk. Mangkanye ngupingin KOPI BETAWI dooongg!!! Pagi hari abang none bakalan lebih seru dan semangat ditemenin ame Iing Demplon Permanen. Obrolan pagi yang dijamin seger, kocak, dan update buangets, udah pasti bikin abang none nagih buat pantengin terus dari Senin – Jumat 06.00 – 10.00 WIB.   Pantengin yeeee............ JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

Kopi Betawi

10:00Jumat

Kopi Betawi

10:00Jumat

Kata orang, pagi entu bikin males, kaga semangat, ngantuk. Mangkanye ngupingin KOPI BETAWI dooongg!!! Pagi hari abang none bakalan lebih seru dan semangat ditemenin ame Iing Demplon Permanen. Obrolan pagi yang dijamin seger, kocak, dan update buangets, udah pasti bikin abang none nagih buat pantengin terus dari Senin – Jumat 06.00 – 10.00 WIB.   Pantengin yeeee............ JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

13:00Jumat

Nemenin makan siangnye  abang none, mangkinan resep ditemenin ame  Cablak Wadidaw di Pantun  Ceplas Ceplos saban hari senin ampe jumat mulai  jam 13:00 ampe 16:00 sore. Di Acara eni, Abang None bisa berbalas pantun langsung, ame  penyiarnye sekaligus ngocol bareng, sembari nikmatin lagu lagu dangdut kedemenan abang none . Nyok dengerin Pantun Ceplas Ceplos di streaming bens radio DIJAMIN NGAKAK!!!!

Learn more

Angin Sore

16:00Jumat

Angin Sore - Bens Radio

16:00Jumat

Kalo sore hari bikin bosen karena macet di jalan, tenaaaang......karena ade Mpok Puspa Baresi bakal ngebawa ANGIN SORE-nye abang none lebih CERIA deh!!! Berbagai informasi bisa abang none simak dimari. Mulai dari berita nyang lagi anget, bahasan seputar keuangan, rumah tangga, kesehatan, pekerjaan, musik, kecantikan, kuliner, aneka tips, pokoknye komplit dah dimari. Dan bukan itu aje, abang none juga dimanjain lewat request lagu di segment Pasir Putih, juga yang butuh info seputar makanan, Mpok Puspa bakal ngulik abis di segment Icip-Icip. Dilengkapi juga ame informasi seputar jalan di segmen Ngeker Jalanan dan kaga ketinggalan ngasih kesempatan buat abang none yang mau kirim salam di segment Senggol Bacok. Nyang pasti, kaga bikin abang none bosen deh.... karena banyolan-banyolan Mpok Puspa bakal bikin abang none ngakak. Tentunye di semua segment, abang none bisa ikutan nimbrung buat ngasih komentar lewat whatsapp 08118861062 atawe telpon 02127599190. Makanye jangan ampe kelewat yeeee............... Pantengin ANGIN SORE saban Senin - Jumat, mulai jam 16.00 - 20.00 WIB. JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

Asal Gobleg

20:00Jumat

Asal Gobleg - Bens Radio

20:00Jumat

ASAL GOBLEG dulunye acare eni dibawain langsung ame Babe Benyamin Suaeb. Sepeninggal Babe, acare eni diterusin ame Bang Djumala Gambang yang saat eni juga udeh almarhum. Sempat silih berganti penyiar nyang ngegawangin acare eni, karena emang katanye punya soul beda ame acare-acare lainnye. Setelah meng-audisi beberapa calon penyiar buat nerusin tongkat estafet dari alm.Bang Djumala Gambang, akhirnye kite nemuin sosok pengganti beliau yaentu Bang Andi Sueb. Sampe dengan saat eni, acare ASAL GOBLEG  masih digawangin ame Bang Andi Sueb dan ditemenin ame Mpok Inong Occem.   Soo....Jangan ampe kelewat buat bernostalgia ame lagu-lagunye Babe Benyamin Suaeb di acare ASAL GOBLEG saban Jum'at mulai jam 20.00-22.00 WIB.   JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

Ngeronda

23:00Jumat

Ngeronda

23:00Jumat

Abang None sering kaga bisa tidur saban malem??? Tenaaaggg.....malemnye abang none bakal ditemenin di acare NGERONDA. Banyak bahasan seru nyang dibahas ame para penyiarnye dan tentunye abang none bisa ikutan interaktif lewat whatsapp 08118861062 atawe telpon 02127599190. Barengan Cablak Wadidaw, Oni Bio, Tato Imoet, Bobby 1/2 Mateng siap nemenin malem-malemnye abang none saban Senin - Jumat mulai jam 22.00-24.00 WIB. Pantengin yeeee............ JOOX : Bens Radio Live Streaming : www.bensradio.com Follow : IG @bensradio1062fm FanPage @bensradio1062fm Twitter @bensradio1062fm

Learn more

Program Kite

16:00Minggu

16:00Minggu

[vc_row qt_container="true" css=".vc_custom_1602477479894{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}"][vc_column][qt-spacer [...]

Learn more